Friday, May 29, 2009

Firstly, rasanya dah 1 minggu tak updated blog ni.....
yelah... macam mana nk updated sy sibuk kt hospital coz my son, radzi kene tahan kat wad....

Kenapa kene tahan kat wad????
Kerana mula2 sebab demam... kemudian nafas laju.... lepas tu paru2 berkuman dan akhir sekali doktor diagnos dia kene imonia atau asma atau semput....

Selama 3 hari 2 mlm dia kene tahan kat wad.... masuk gas... kene ambil darah... dan macam2 lagilah diorang buat.... aduhai kesiannyer sy tgk dia menangis....

Akhirnya radzi keluar juga dari wad... walaupun tak berapa sihat dan kene teruskan ambil macam2 ubat...

*
*
*

AeroChamber


Asthalin Inhaler


Prednisolone 5mg


Budesonide Aerosol For Inhalation

*
*
*

Ubat ini lah dia akan pakai sampai bila2... walaupun batuk dia dah sembuh sehingga doktor beritahu 'stop'... barulah berhenti dari pemakaian ubat2 itu...
Sama2lah kita doakan supaya radzi cepat sembuh

No comments: