Friday, May 22, 2009

firstly, smlm memang x sempat buka komputer pun... tu sebab x update blog :)
hari ni sy tak tau nak tulis apa... nak upload gambar, komputer ni plak problem....
tapikan tiba2 sy teringat zaman sekolah dulu dan masa tu sy memang aktif g camping2 ni... wif member2 pengakap....
dan ada satu lagu ni yg sy ingat....

Tajuk lagu ni sungai

Airmu mengalir....
Dari gunung.... jauh disana
Jernih dan sejuknya....
....sungguh indah dipandang mata

Kau tetap mengalir....
walau apa halangan tiba
tak berhenti-henti hingga sampai
di laut nanti

Masa juga kan berlalu....
tak menunggu kita....
Gunakanlah sepenuhnya janganlah leka

Kau tetap mengalir....
walau apa halangan tiba
tak berhenti-henti hingga sampai
di laut nanti


lagu ni kami nyanyikan dalam sungai.... dan dalam keadaan sejuk sangat...
masa tu camping di sungai congkak tahun 1996.
windu bangat ngan korang semua....
saya akan cuba cari gambar lama2 masa camping utk diupload dlm blog ni...

salam....






1 comment:

NENI SUSANTI said...

rindulah plak.. zaman2 sekolah dulu... rasa nk jd budak2 je blk :P