Monday, November 30, 2009

Bae Mattress Cover....



Ia mempuyai bio-aura yg berfungsi utk melancarkan peredaran darah untuk menyembuhkan pelbagai jenis penyakit....

Harap2 lepas ni saya tak sakit pinggang lagi...
kita tgk result dia dlm sebln ni....
ok???
kalau ok... pasti saya akan publish ia dlm http://mudahshops.blogspot.com

Friday, November 27, 2009

Radzi....


Radzi bersama nenek di hari rayq korban.... Suka dia kalo amik gmbr tu....

apapun.... SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA....


Cikpuan2 yg busy tgh masak di hari raya aidiladha...



Thursday, November 12, 2009

potong! potong! potong!

potong! potong! potong!
popular sungguh ayat ni sekarang...
tapikan masalahnya pesaing pun pakai ayat yg sama
macam mana tu???
tak rasa terhimpit? sakit hati? or what???
tapi....
kalau dah orang pakai ayat tu untuk iklan...
tak payah lah orang lain nak pakai ayat yg sama jugak....
nampak sangat kan???
selalu macam tulah sekarang ni.... tak kira "ayat" atau warna atau objek....
mesti nak gunakan balik apa yg org lain dah pakai
agaknya dah takde idea lain atau saja nak tunjuk kita lagi hebat dari org lain....

fikir fikir kan lahhhh.....

harap2 jgn ada yg tersinggung... maaf untuk segalanya...
salammmm serantau

Tuesday, November 10, 2009

radzi jatuh katil lagi.... huhuhu...
selepas jatuh katil tu... dia terus demam dan kepala dia benjol...
sebagai ibu... kita mesti risau kan??
saya terus bawa radzi ke hospital..... dan saya minta doktor x-ray kepala radzi kerana takut kalau2 ada perkara yg tidak di ingini berlaku.....
dengan selambanya doktor kata "kita tak buat x-ray kalau setakat kes macam ni"
bayangkanlah perasaan saya ketika itu... dengan kita risau anak kita macam tu....
takkan dah teruk baru nak ambil tindakan??
apakah doktor2 sekarang ni dah tak ada perasaan??
dah dua kali saya terkena dengan situasi macam ni....
sebagai pesakit apakah yg perlu kita lakukan???

alhamdulillah....
setakat ini tiada apa2 yg berlaku kepada kedua-dua anak saya....

Thursday, November 05, 2009

Vacation family for this year.........


30 oktober 09 - 02 nov 09....
kami sekeluarga telah pergi bercuti ke Pulau Pangkor....
seronok tak terkata... tempat yg akan kami pergi tiap-tiap thn... hehehe


tempat penginapan kami... 1st time tido kat sini...
best sangat...



chalet kami...


swimming pool...
tempat utama kami semasa disini...


tak sah kalau tak pergi snorkling...
aktiviti yang paling best....


kayak juga antara aktiviti utama kami...

memang seronok....
vacation.. setelah masing-masing berumah tangga....

harap-harap selepas ni kita boleh buat vacation yg paling best lagi...