Sunday, November 14, 2010

Ben 10 alien force


ehh??? apasal tiba-tiba entri pasal kartun Ben 10 plak ni....?? hehehehe...
jawapannya : saya punya blog... saya punya pasallah mau post pasal apa... hahhaha

Ben 10 ni.... kartun kegemaran anak saya... tp telah menjadi kartun kegemaran ayah dan ibu dia juga... satu family dah giler ngan kartun Ben 10 ni...


cerita dari Ben 10 ni kecik ...


sampailah dier besar... 


tak pernah miss tengok cerita Ben 10 ni... walaupun cerita ni kadang-kadang macam mengarut skit... tp seronok untuk hilangkan stress dan boleh merapatkan hubungan family... dah satu family suka tengok kartun Ben 10 ni kannnn... kannn... kannn....
tambahan pula di hujung minggu ni... asyik duk tengok cerita Ben 10 jer lahh....


dengan adegan makhluk asing dier yg pelbagai jenis tu... menjadikan dier lebih hebat... kan best kalo kita boleh jadi macam tu... hahhahaaaa mulalah nak mengarut ni kan...

tapi saya memang sejak dari kecil suka tgk kartun.... tak tahulah suami saya... tgk gaya memang macam giler kartun juga... mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke bihun soup... hehehhe..

ader sesiapa lagi yg suka tengok Ben 10 ni??? saya pasti... mesti ramaikann... kann... kann...
(^_^)

No comments: