Monday, November 08, 2010

Supplmnt Food Saya.....

semalam tak der entri??? hehhee sibuk ngan kenduri kawin lahh...


lepas kenduri pergi tengok my best friend baru lepas bersalin.... dia dapat baby girl... cemburu saya... saya gak yg takder kawan... dah dua-dua kawan ayah... huhuhu...

takper2... usaha tangga kejayaan kan?? kann?? kannn?? hahhahaa

selepas itu... saya ke stokis LUXOR... ini baru nak cerita pasal supplmt food saya...

saya ke stokis LUXOR... dah tentu beli supplmt food saya dah dah kehabisan 1 minggu lebih ni...


apa yg saya beli???
>>> JELI GAMAT GOLD
>>> SPIRULINA PASIFICA
>>> EX-TAR C PLUS
>>> VITALUXOR

apakah semua2 diatas ituw??? semua untuk kesihatan saya, untuk kulit saya, dan untuk awet muda saya... hahahhaaa... kalau korang semua nak keterangan lanjut klik jer kat sini
tak pun send jer private msg kat saya... hehhehee

No comments: