Monday, November 19, 2012

Info tentang ESP - Soy Protein Isolate Powder


Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:

•    Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
      rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
•    Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
•    Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada
      keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian
      menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
      kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
•    Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
      Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
      di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
      proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

___________________________________________________________
  
Untuk keterangan lanjut atau nk sembang2
 kol/sms/whatsup kat no ni :: 019-4444983

Sunday, November 18, 2012

Jatuh Cinta Dengan ESP...

Kenapa saya suka ESP? Sebab..ESP BEST! ♥
 Kalau dulu, tiap kali bangun tido, badan masih rasa lemah2 (seronok kalau dpt sambung tido balik kan! huhu), Lps hasben hantar anak g sekolah, mesti nk bergolek2 dulu atas katil sebelum bangun buat keje rumah (menyapu, mengemop, basuh kain, masak) sebelum anak2 balik sekolah....

Lunch pukul 1pm, kang pukul 3pm perut dah lapor balik... mulut asyik nak mengunyah jerk...!
Lps tu mata merayu2 suruh tutup... nak tido lah tu... Lps makan tido, apalah nk jadikan??? gumuks lah... huhuhu

Tetapi, after minum ESP, alhamdulillah, dah takde dah rasa ngantuk dan lapar yang melampau! Alhamdulillah. Dulu, kalau tido lambat, nak bgn pun lambat! Sbb kejar kan masa, kdg kelam kabut semua. Sekarang, tido lambat mana pun dan bgn awal, mata membulat je, badan dan otak rasa fresh sgt.

Sgt recommended ESP utk mereka yg selalu rasa lemauuuuu sepanjang hari & pada yang plan utk berdiet! Cuba la! ♥ 
Saya dah cuba dan sgt berpuashati...


Untuk order boleh hubungi saya
 kol/sms/whatsup :: 019-4444983


Saya Shaklee Independent Distributor...

Saya Kembali...!!
Setelah hampir setahun blog ni penuh dengan sesawang lelabah... Kini saya kembali untuk membersihkannyer... hehehe ^^

Sibuk Dengan Kehidupan Seharian + Dengan Malas membuatkan blog ini terbiar...

Dan saya kembali Sebagai Shaklee Independent Distributor
Oh yeahhh!!!!!

Dengan wajah baru dan mungkin cara penulisan yg baru akan membuatkan blog ini akan berseri2....
Lepas ni jgn boring kalo post sy byk kepada kesihatan, kecantikan, shaklee, shaklee, shaklee dan shaklee... hehehe ^^