Sunday, November 18, 2012

Jatuh Cinta Dengan ESP...

Kenapa saya suka ESP? Sebab..ESP BEST! ♥
 Kalau dulu, tiap kali bangun tido, badan masih rasa lemah2 (seronok kalau dpt sambung tido balik kan! huhu), Lps hasben hantar anak g sekolah, mesti nk bergolek2 dulu atas katil sebelum bangun buat keje rumah (menyapu, mengemop, basuh kain, masak) sebelum anak2 balik sekolah....

Lunch pukul 1pm, kang pukul 3pm perut dah lapor balik... mulut asyik nak mengunyah jerk...!
Lps tu mata merayu2 suruh tutup... nak tido lah tu... Lps makan tido, apalah nk jadikan??? gumuks lah... huhuhu

Tetapi, after minum ESP, alhamdulillah, dah takde dah rasa ngantuk dan lapar yang melampau! Alhamdulillah. Dulu, kalau tido lambat, nak bgn pun lambat! Sbb kejar kan masa, kdg kelam kabut semua. Sekarang, tido lambat mana pun dan bgn awal, mata membulat je, badan dan otak rasa fresh sgt.

Sgt recommended ESP utk mereka yg selalu rasa lemauuuuu sepanjang hari & pada yang plan utk berdiet! Cuba la! ♥ 
Saya dah cuba dan sgt berpuashati...


Untuk order boleh hubungi saya
 kol/sms/whatsup :: 019-4444983


No comments: