Friday, December 07, 2012

Coti-Coti November 2012~

Bulan November ni kan, penuh dengan percutian yg menyeronokkan... walaupun seminggu sebelum cuti, kaki anak sulong kesayangan saya patah akibat jatuh dari bilik air... Kami tetap meneruskan percutian ini...


serba salah utk meneruskan percutian ini... tp kerana semuanya (tiket/hotel/transport) telah siap disediakan... kami tetap pergi walaupun hati gundah gulana...
terpaksalah membeli sebuah wheelchair utk Redza..


Di Majesty Hotel, Bandung... 5 bintang utk hotel ini dan staff dia... sgt2 best.. environment yg bagus, servis dari staff yg ramah dan cepat... bestt sgt2... walaupun jauh skit dari factory outlet di bandung ituw... 


inilah wheel chair redza  sebelum kehilangan di Airport KLIA angkara kecuaian staff KLM Jakarta.... sedeyyyy... dah lah wheel chair mahal2 skang ni...


Ini adalah di Kawah Putih, Bandung..



Muka2 kesejukan kami... masa ni Redza tiada sebab tangga nak ke bawah ni sangat tinggi... susah utk bawa redza turun ke bahagian kawah ni... tinggal lah dia di atas dengan Atuk Chik dia...


Nampak tak tangga di belakang kami yg sangat tinggi itu??? Motip??? Just nak bagitau sbb tangga itu lah tak boleh nak bawa Redza turun... Lebih-lebih lagi dengan dia memakai wheel chair itu... sangat tinggi hokeyyy... Saya pun semputttt... huhuhu

After 2 minggu balik dari Bandung... Kami ke Bukit Tinggi pula... Balik beramai2 ngan adik badik semua...

jom layan pic dulu...




Nmpk tak saya di situ??? Sangat gemuksss hokeyyy... jika nak dibandingkan dengan 2minggu lps yg di Bandung itu...
ini semua sebab pil detox saya kene CURIKKK masa baru-baru sampai di Padang...
dan bermulalah episod berurusan dengan Pak Polisi di Padang itu...

errrrrr... bukan si pencurikkk curik pil detox saya, jangan salah anggap k... dia mencurik beg Jurasic Park USS Singapore saya... Dan di dalamnya ade pil detox, pil vitamin, Ipad, baju dan pampers spare anak-anak saya.... huhuhuhu

 Ini lah beg ituwww.... Sayangnyer... Ader sesiapa nak g USS Singapore tak????? huhuhu


Makanan kat Bukit Tinggi semua sedap-sedap dengan cuaca yg sejuk... perut asyik laporrr memanjang.... dengan tak makan pil detox plak tuh... lagi lah bertambah-tambah kegemukan saya...

Azam :: Mau kurus balik... InsyaAllah.... 
nntikan testimoni dari saya k... skang segan... belum cukup cantekkkk.... hehehehe ^^


No comments: